Om oss

Vi tillverkar klassiska väskor i en stilren design och vi sätter känsla och funktionalitet högt, därför arbetar vi bara med dom bästa material som går att hitta och då framförallt läder. Det läder vi arbetar med kommer att ge väskorna ett individuellt och elegant utseende som förstärks med tiden.

Våra priser:

När vi startade Bagasi år 2012 startade vi med ett antal fantastiska återförsäljare framförallt i Stockholm. Vi insåg dock ganska snabbt att vi hellre arbetade med enbart våra egna försäljningskanaler där vi kan vara mer flexibla med priser och kampanjer.

Det rekommenderade priset som idag syns på våra produkter är det pris vi skulle haft på väskorna hos eventuella återförsäljare idag för att få en ok marginal på våra produkter, men just tack vare att vi inte har återförsäljare, agenturer eller andra mellanhänder så kan vi jobba med andra priser och erbjudanden.

Det rekommenderade priset skall alltså inte ses som ett ordinariepris utan det rekommenderade priset på just denna produkt eller motsvarande produkt hos en återförsäljare.

Det är sällan det är det rekommenderade priset som gäller för våra produkter även om det händer om vi till exempel skulle ha väldigt få väskor kvar i lager och våra kampanjer varierar. Vi kan ha olika rabatter sett mot det rekommenderade priset och ibland kan vi inkludera produkter för att göra vårt erbjudande ännu bättre. Just nu inkluderar vi till exempel en necessär när man köper en weekendbag hos oss.

Våra väskor är av väldigt fin kvalitet och vi har själva designat alla våra produkter på vårt kontor i stockholm. Våra väskor sys upp hos producenter med stor erfarenhet som även syr och har sytt upp väskor under många år åt andra europeiska väskmärken som producerar premium-produkter.

Vårt mål är att ge dig som kund så mycket för pengarna som möjligt, och det lyckas vi väldigt bra med tycker vi själva.

Hör gärna av er om ni har frågor ang våra priser eller kampanjer eller produkter.

 

Företagsuppgifter

Bagasi.se ägs och drivs av:
Bagasi AB
Orgnr. 556886-8797
Momsreg. nr/VAT-nr SE556886879701
Innehar F-skattsedel

Kontakt

info@bagasi.se

073-517 40 57